Ugrás a tartalomra

Partnereink

Richel Group
Gyártó,

A RICHEL kertifólia a RICHEL GROUP több mint 50 éves tapasztalatára és technológiájára alapszik. A RICHEL GROUP Európa első számú professzionális melegház gyártója. A dél-franciaországi gyár évente több mint 3 millió m²-t fed le melegházzal és több mint 80 országban értékesíti termékeit. 2008-ban a RICHEL cég megalkotta a mindenki számára elérhető fóliasátor termékcsaládját, hogy akár saját kertjében is, úgy gazdálkodhasson, mint a profik.

Web,

Informatikai cég 2005-ös alapítása óta végzi nagyvállalati rendszerek tervezési és üzemeltetési feladatait, az alkalmazásfejlesztés területén pedig innovatív munkáival tett szert piaci elismertségre.

Fontos működési területe az alkalmazásfejlesztés és az ehhez kapcsolódó tanácsadás.  Teljes körű Web alapú szolgáltatást nyújt, mely bármely vállalat igényeit kielégíti. Főként portálrendszerek, és speciális integrált megoldások fejlesztésében érdekeltek. E téren gyakran a hazai piac legismertebb fejlesztő cégeivel verseng és ezekben a témakörökben kiemelkedően sok tapasztalatot gyűjtött az elmúlt években.

Gravetti Kft.

Cégünk, a Gravetti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2016 óta disztribútorként forgalmazza a Richel gyár termékeit Magyarországon. A Richel termékcsaládja a Shelterall, valamint a Hobbifólia sokszor bizonyított hazánkban is.