Ugrás a tartalomra

Meztelen Kertészkedés Világnapja

A meztelenül kertészkedés világnapja, minden év május első szombatján ünnepli a világ már tizenöt éve. De miért is meztelenkednénk a saját kertünkben? 3 ok amiért érdemes:

  1.  A szabadban tartózkodás jót tesz az egész testednek és a hangulatodnak. Amikor meztelenül kertészkedsz, közben a teljes testedet éri a napfény - ezáltal kapod a D-vitamin és nem leszel "tróger" barna. (Erős napsütésben használj naptejet!)
  2. A kertben töltött idő felér sok nyugtatóval! Miért is lehet? A kerti talajban lévő mikrobák B12-t tartalmaznak, ami kulcsfontosságú a mentális egészség szempontjából. Az új tanulmányok azt mutatják, hogy a fizikai munka oldja a belső feszültséget és a stresszt.
  3. A meztelen kertészkedés segít megérteni a társadalom testképi problémáit. Akár egyedül vagy barátokkal, a meztelen kertészkedés remek módja a test elfogadásának.

Celebek is kihasználják a "Meztelen Kertészkedés Világnapját", hogy bemutassák a "kertjüket". Ha van bátorságod, akkor posztolj képeket az Instagam-on és küldd el nekünk a linket.

Gravetti Kft.

Cégünk, a Gravetti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2016 óta disztribútorként forgalmazza a Richel gyár termékeit Magyarországon. A Richel termékcsaládja a Shelterall, valamint a Hobbifólia sokszor bizonyított hazánkban is.