Ugrás a tartalomra

Meztelen Kertészkedés Világnapja

A meztelenül kertészkedés világnapja, minden év május első szombatján ünnepli a Világ már tizenöt éve. De miért is meztelenkednék a saját kertünkben? 3  ok amiért érdemes:

  1.  A szabadban tartózkodás jót tesz az egész testednek és a hangulatodnak. Amikor meztelenül kertészkedsz közben a teljes testedet éri a napfény. Ezáltal kapod a D-vitamin és nem leszel "tróger" barna. (Erős napsütésben használj naptejet!)
  2. A kertben töltött idő felér sok nyugtatóval! Miiért is lehet? A kerti talajban lévő mikrobák B12-et tartalmaznak, ami kulcsfontosságú a mentális egészség szempontjából. Az új tanulmányok azt mutatják, hogy a fizikai munka oldja a belső feszültséget és a stresszt.
  3. A meztelen kertészkedés segít megérteni a társadalom testképi problémáit. Akár egyedül vagy barátaival, a meztelen kertészkedés remek módja a test elfogadásának.

Valamint a celebek is kihasználják a "Meztelen Kertészkedés Világnapját", hogy bemutassák a "kertjüket". Ha van bátorságod, akkor postolj képeket az Instagam-on és küld el nekünk a linket.

Gravetti Kft.

Cégünk a Gravetti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2016 óta disztribútorként forgalmazza a Richel gyár termékeit Magyarországon. A richel termékcsaládja, a Shelterall, valamint a Hobbi fólia sokszor bizonyított hazánkban is.